Mahdavi Vahideh について
Iranian Research Institute of Plant Protection (IRIPP), Agricultural Research, Education and Extension Organization (AREEO), P.O. Box 1475744741, Tehran, Iran について
Eslami Zahra について
Young Researchers and Elites Club, North Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran について
Molaee-Aghaee Ebrahim について
Food Safety and Hygiene Division, Department of Environmental Health Engineering, School of Public Health, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Peivasteh-Roudsari Leila について
Food Safety and Hygiene Division, Department of Environmental Health Engineering, School of Public Health, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Peivasteh-Roudsari Leila について
Halal Research Center of IRI, Food and Drug Administration, Ministry of Health and Medical Education, Tehran, Iran について
Sadighara Parisa について
Food Safety and Hygiene Division, Department of Environmental Health Engineering, School of Public Health, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Thai Van Nam について
Ho Chi Minh City University of Technology (HUTECH) 475A, Dien Bien Phu, Ward 25, Binh Thanh District, Ho Chi Minh City, Vietnam について
Fakhri Yadolah について
Food Health Research Center, Hormozgan University of Medical Sciences, Bandar Abbas, Iran について
Ravanlou Abbas Ali について
Iranian Research Institute of Plant Protection (IRIPP), Agricultural Research, Education and Extension Organization (AREEO), P.O. Box 1475744741, Tehran, Iran について
Environmental Research について
消費者 について
ブドウ について
農薬 について
残留農薬 について
イラン・イスラム共和国 について
子供 について
リスク評価 について
ラクタム について
芳香族塩素化合物 について
ウレア化合物 について
リスク指標 について
健康危険度評価 について
UHPLC-MS/MS について
残留農薬 について
リスク評価 について
リンゴ について
ブドウ について
UHPLC-MS/MS について
イラン について
リンゴ について
ブドウ について
残留農薬 について
評価 について
リスク評価 について