Guan Tian について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety / Nation-Local Joint Engineering Research Center for Machining and Safety of Livestock and Poultry Products, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China について
Xu Zhenlin について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety / Nation-Local Joint Engineering Research Center for Machining and Safety of Livestock and Poultry Products, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China について
Xu Zhenlin について
Guangdong Laboratory for Lingnan Modern Agriculture, Guangzhou, China について
Wang Jin について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety / Nation-Local Joint Engineering Research Center for Machining and Safety of Livestock and Poultry Products, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China について
Liu Yingju について
Department of Applied Chemistry, College of Materials and Energy, South China Agricultural University, Guangzhou, China について
Shen Xing について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety / Nation-Local Joint Engineering Research Center for Machining and Safety of Livestock and Poultry Products, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China について
Li Xiangmei について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety / Nation-Local Joint Engineering Research Center for Machining and Safety of Livestock and Poultry Products, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China について
Sun Yuanming について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety / Nation-Local Joint Engineering Research Center for Machining and Safety of Livestock and Poultry Products, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China について
Lei Hongtao について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety / Nation-Local Joint Engineering Research Center for Machining and Safety of Livestock and Poultry Products, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China について
Lei Hongtao について
Guangdong Laboratory for Lingnan Modern Agriculture, Guangzhou, China について
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety について
蛍光 について
励起 について
食品 について
比色分析 について
食品汚染 について
ダイズ について
バイオアッセイ について
帯板 について
プラズマ共鳴 について
多重化 について
スループット について
計算機アーキテクチャ について
スクリーニング について
ナノ材料 について
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バイオアッセイ について
食品 について
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食品の分析 について
食品 について
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多重 について
バイオアッセイ について