Ding Jia について
College of Chemistry and Material Science, Food Safety Analysis and Test Engineering Technology Research Center of Shandong Province, Shandong Agricultural University, 271018 Taian, Shandong, People’s Republic of China について
Gao Lanlan について
College of Chemistry and Material Science, Food Safety Analysis and Test Engineering Technology Research Center of Shandong Province, Shandong Agricultural University, 271018 Taian, Shandong, People’s Republic of China について
Cao Lulu について
College of Chemistry and Material Science, Food Safety Analysis and Test Engineering Technology Research Center of Shandong Province, Shandong Agricultural University, 271018 Taian, Shandong, People’s Republic of China について
Zhou Yunlei について
College of Chemistry and Material Science, Food Safety Analysis and Test Engineering Technology Research Center of Shandong Province, Shandong Agricultural University, 271018 Taian, Shandong, People’s Republic of China について
Wang Hao について
College of Chemistry and Material Science, Food Safety Analysis and Test Engineering Technology Research Center of Shandong Province, Shandong Agricultural University, 271018 Taian, Shandong, People’s Republic of China について
Duan Jingrui について
College of Chemistry and Material Science, Food Safety Analysis and Test Engineering Technology Research Center of Shandong Province, Shandong Agricultural University, 271018 Taian, Shandong, People’s Republic of China について
Yin Huanshun について
College of Chemistry and Material Science, Food Safety Analysis and Test Engineering Technology Research Center of Shandong Province, Shandong Agricultural University, 271018 Taian, Shandong, People’s Republic of China について
Sun Jianchao について
School of Environment and Materials Engineering, Yantai University, Yantai, Shandong 264005, People’s Republic of China について
Ai Shiyun について
College of Chemistry and Material Science, Food Safety Analysis and Test Engineering Technology Research Center of Shandong Province, Shandong Agricultural University, 271018 Taian, Shandong, People’s Republic of China について
Sensors and Actuators. B. Chemical について
重金属 について
フェロセン について
DNA【核酸】 について
血清 について
抗体 について
コムギ について
増感 について
信号増幅 について
検出限界 について
電子移動 について
バイオセンサ について
遺伝子発現 について
細胞分化 について
ナノ材料 について
ヒドロキシメチル化 について
5-ヒドロキシメチルシトシン について
ペロブスカイト について
Bi_4TaO_8Cl について
PTCA について
光電気化学バイオセンサ について
コムギ実生 について
分析機器 について
PTCA について
ペロブスカイト について
DNA について
ヒドロキシメチル化 について
光電気化学 について
免疫センサ について