Mir Shabir Ahmad について
Department of Food Science & Technology, Government College for Women, M. A. Road, Srinagar, Jammu & Kashmir, India について
Dar B.N. について
Department of Food Technology, Islamic University of Science & Technology, Awantipora, Jammu & Kashmir, India について
Mir Mohammad Maqbool について
Division of Fruit Science, Sher-e-Kashmir University of Agricultural Sciences & Technology of Kashmir, Shalimar, Srinagar, Jammu & Kashmir, India について
Sofi Sajad Ahmad について
Department of Food Technology, Islamic University of Science & Technology, Awantipora, Jammu & Kashmir, India について
Shah Manzoor Ahmad について
Department of Food Science & Technology, Government Degree College for Women, Anantnag, Jammu & Kashmir, India について
Sidiq Tahira について
Department of Home Science, Government Degree College for Women, Anantnag, Jammu & Kashmir, India について
Sunooj Kappat Valiyapeediyekkal について
Department of Food Science and Technology, Pondicherry University, Puducherry, 605014, India について
Hamdani Afshan Mumtaz について
Department of Food Science & Technology, Government College for Women, M. A. Road, Srinagar, Jammu & Kashmir, India について
Mousavi Khaneghah Amin について
Department of Food Science and Nutriotion, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), Rua Monteiro Lobato, 80, Caixa Postal: 6121, CEP: 13083-862, Campinas, Sao Paulo, Brazil について
Journal of Food Composition and Analysis について
プラズマ について
食品 について
剥皮 について
農薬 について
残留農薬 について
シェルフライフ について
食品汚染 について
ヒト について
ブランチング について
工業製品 について
パルス電場 について
低温プラズマ について
ヒトの健康 について
食品組成 について
低温プラズマ について
農薬分解 について
照射 について
パルス電場 について
食品組成 について
食品汚染 について
食品の汚染 について
食品 について
残留農薬 について
戦略 について