Liu Yumeng について
College of Food Science, Shenyang Agricultural University, Liaoning Engineering Research Center of Food Fermentation Technology, Shenyang Key Laboratory of Microbial Fermentation Technology Innovation, Shenyang, 110866, PR China について
Liu Yiming について
College of Foreign Language Teaching, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, PR China について
Mu Delun について
College of Food Science, Shenyang Agricultural University, Liaoning Engineering Research Center of Food Fermentation Technology, Shenyang Key Laboratory of Microbial Fermentation Technology Innovation, Shenyang, 110866, PR China について
Yang Hui について
College of Food Science, Shenyang Agricultural University, Liaoning Engineering Research Center of Food Fermentation Technology, Shenyang Key Laboratory of Microbial Fermentation Technology Innovation, Shenyang, 110866, PR China について
Feng Ying について
College of Animal Husbandry and Veterinary Medicine, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, PR China について
Ji Ruiqin について
College of Horticulture, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, PR China について
Wu Rina について
College of Food Science, Shenyang Agricultural University, Liaoning Engineering Research Center of Food Fermentation Technology, Shenyang Key Laboratory of Microbial Fermentation Technology Innovation, Shenyang, 110866, PR China について
Wu Junrui について
College of Food Science, Shenyang Agricultural University, Liaoning Engineering Research Center of Food Fermentation Technology, Shenyang Key Laboratory of Microbial Fermentation Technology Innovation, Shenyang, 110866, PR China について
Food Bioscience について
食品 について
多糖類 について
炎症 について
ヒト について
生物活性 について
マクロファージ について
グルタチオンペルオキシダーゼ について
薬理学 について
インターロイキン について
単球 について
肝細胞癌 について
酸化ストレス について
HepG2細胞 について
内因性 について
ミトコンドリア膜電位 について
クワからの多糖類 について
構造解析 について
酸化ストレス について
高脂血症 について
炎症 について
果実とその加工品 について
多糖類 について
クワ について
多糖類 について
調製 について
キャラクタリゼーション について
生物活性 について