Gan Fang について
College of Veterinary Medicine, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Gan Fang について
Institute of Animal Nutritional Health, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Gan Fang について
MOE Joint International Research Laboratory of Animal Health and Food Safety, College of Veterinary Medicine,Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Hou Lili について
College of Veterinary Medicine, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Hou Lili について
Institute of Animal Nutritional Health, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Hou Lili について
MOE Joint International Research Laboratory of Animal Health and Food Safety, College of Veterinary Medicine,Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Xu Haibin について
College of Veterinary Medicine, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Xu Haibin について
Institute of Animal Nutritional Health, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Xu Haibin について
MOE Joint International Research Laboratory of Animal Health and Food Safety, College of Veterinary Medicine,Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Liu Yunhuan について
College of Veterinary Medicine, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Liu Yunhuan について
Institute of Animal Nutritional Health, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Liu Yunhuan について
MOE Joint International Research Laboratory of Animal Health and Food Safety, College of Veterinary Medicine,Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Chen Xingxiang について
College of Veterinary Medicine, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Chen Xingxiang について
Institute of Animal Nutritional Health, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Chen Xingxiang について
MOE Joint International Research Laboratory of Animal Health and Food Safety, College of Veterinary Medicine,Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Huang Kehe について
College of Veterinary Medicine, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Huang Kehe について
Institute of Animal Nutritional Health, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Huang Kehe について
MOE Joint International Research Laboratory of Animal Health and Food Safety, College of Veterinary Medicine,Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, Jiangsu Province, China について
Ecotoxicology and Environmental Safety について
mRNA について
脾臓 について
リン酸化 について
感染 について
in vitro実験 について
TNFα について
インターロイキン1 について
アポトーシス について
DNA損傷 について
免疫毒性 について
アミノ酸 について
芳香族カルボン酸 について
ラクトン について
フェノール類 について
芳香族塩素化合物 について
カルボアミド について
p65 について
MyD88 について
蛋白質発現 について
Toll様受容体4 について
オクラトキシンA について
ブタサーコウイルス2型 について
免疫毒性 について
TLR4/NF-κB p65シグナル伝達経路 について
ブタ肺胞マクロファージ について
ブタ について
動物に対する影響 について
オクラトキシンA について
PCV2 について
感染 について
OTA について
誘発 について
免疫毒性 について
悪化 について