Liu Zhengqi について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, PR China について
Liu Zhengqi について
National & Local Joint Engineering Laboratory for Marine Bioactive Polysaccharide Development and Application, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, PR China について
Liu Zhengqi について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, PR China について
Zhang Yujiao について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, PR China について
Zhang Yujiao について
National & Local Joint Engineering Laboratory for Marine Bioactive Polysaccharide Development and Application, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, PR China について
Ai Chunqing について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, PR China について
Ai Chunqing について
National & Local Joint Engineering Laboratory for Marine Bioactive Polysaccharide Development and Application, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, PR China について
Tian Weigong について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, PR China について
Tian Weigong について
National & Local Joint Engineering Laboratory for Marine Bioactive Polysaccharide Development and Application, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, PR China について
Wen Chengrong について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, PR China について
Wen Chengrong について
National & Local Joint Engineering Laboratory for Marine Bioactive Polysaccharide Development and Application, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, PR China について
Song Shuang について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, PR China について
Song Shuang について
National & Local Joint Engineering Laboratory for Marine Bioactive Polysaccharide Development and Application, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, PR China について
Zhu Beiwei について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, PR China について
Zhu Beiwei について
National & Local Joint Engineering Laboratory for Marine Bioactive Polysaccharide Development and Application, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, PR China について
Zhu Beiwei について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, PR China について
Food Research International について
多糖類 について
rRNA について
血清 について
代謝産物 について
マウス について
脂質代謝 について
給餌 について
肥満 について
腸内微生物 について
公衆衛生 について
ミクロフローラ について
ホタテガイ について
高速液体クロマトグラフィー について
高脂肪食 について
短鎖脂肪酸 について
Patinopecten yessoensis について
酸性多糖類 について
肥満 について
腸内微生物相 について
代謝産物 について
食品の化学・栄養価 について
スカート について
酸性多糖類 について
肥満 について
予防 について
高脂肪食 について
誘発 について
マウス について
腸内微生物 について
代謝 について