Banna Md. Hasan Al について
Department of Food Microbiology, Faculty of Nutrition and Food Science, Patuakhali Science and Technology University, Patuakhali, 8602, Bangladesh について
Kundu Satyajit について
Faculty of Nutrition and Food Science, Patuakhali Science and Technology University, Patuakhali, 8602, Bangladesh について
Kundu Satyajit について
School of Public Health, Southeast University, Nanjing, 210009, China について
Brazendale Keith について
Department of Health Sciences, University of Central Florida, Orlando, United States について
Ahinkorah Bright Opoku について
School of Public Health, Faculty of Health, University of Technology Sydney, Sydney, Australia について
Disu Tasnim Rahman について
Medical Officer, Institute of Public Health Nutrition, Mohakhali, Dhaka, 1212, Bangladesh について
Seidu Abdul-Aziz について
Department of Population and Health, University of Cape Coast, Cape Coast, Ghana について
Seidu Abdul-Aziz について
College of Public Health, Medical and Veterinary Services, James Cook University, Australia について
Okyere Joshua について
Department of Population and Health, University of Cape Coast, Cape Coast, Ghana について
Khan Md Shafiqul Islam について
Department of Food Microbiology, Faculty of Nutrition and Food Science, Patuakhali Science and Technology University, Patuakhali, 8602, Bangladesh について
Food Control について
教育 について
消費者 について
食品 について
保全 について
微生物 について
食中毒 について
バングラデシュ人民共和国 について
成人 について
アベイラビリティ について
公衆衛生 について
食品安全性 について
若年成人 について
食品媒介疾患 について
多重線形回帰 について
ハザード について
ストリート・ベンディング食品 について
食品安全性知識 について
食中毒 について
微生物災害 について
消費者 について
バングラデシュ について
食品衛生一般 について
食品安全性 について
食品 について
疾病 について
微生物 について
知識 について
意識 について
ストリート について
ベンディング について
バングラデシュ について
消費者 について
研究 について