Ye Jianghua について
College of Tea and Food, Wuyi University, Wuyishan, China について
Ye Jianghua について
Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, Fujian Province, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, China について
Zhang Qi について
College of Tea and Food, Wuyi University, Wuyishan, China について
Zhang Qi について
Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, Fujian Province, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, China について
Liu Guoying について
College of Tea and Food, Wuyi University, Wuyishan, China について
Liu Guoying について
Wuyishan Institute of Agricultural Sciences, Wuyishan, Fujian, China について
Lin Liwen について
Fujian Zhongkai Testing Technology Co., Ltd, Fuzhou, China について
Wang Haibin について
Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, Fujian Province, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, China について
Wang Haibin について
College of Life Sciences, Longyan University, Longyan, China について
Lin Shunxian について
Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, Fujian Province, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, China について
Lin Shunxian について
College of Life Sciences, Longyan University, Longyan, China について
Wang Yuchao について
Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, Fujian Province, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, China について
Wang Yuhua について
College of Life Sciences, Longyan University, Longyan, China について
Zhang Qingxu について
Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, Fujian Province, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, China について
Zhang Qingxu について
College of Life Sciences, Longyan University, Longyan, China について
Jia Xiaoli について
College of Tea and Food, Wuyi University, Wuyishan, China について
Jia Xiaoli について
Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, Fujian Province, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, China について
He Haibin について
Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, Fujian Province, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, China について
Journal of the Science of Food and Agriculture について
鉛 について
品質保証 について
土壌酸性度 について
バイオアベイラビリティ について
茶園 について
酸性化 について
pH【水素イオン指数】 について
濃縮係数 について
茶葉 について
必須元素 について
土壌酸性化 について
バイオアベイラビリティ について
濃縮 について
Pb について
pH値 について
土壌利用Pb について
茶の植林 について
し好料作物 について
重金属とその化合物一般 について
土壌化学 について
茶葉 について
土壌 について
pH値 について
Pb について
生物利用性 について
濃縮 について