Karrar Emad について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu, People’s Republic of China について
Ahmed Isam A. Mohamed について
Department of Food Science and Nutrition, College of Food and Agricultural Sciences, King Saud University, Riyadh 11451, Saudi Arabia について
Manzoor Muhammad Faisal について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, 301 Xuefu Road, Zhenjiang 212013, Jiangsu, People’s Republic of China について
Wei Wei について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu, People’s Republic of China について
Sarpong Frederick について
Value Addition Division, Oil Palm Research Institute, Council for Scientific and Industrial Research, Kade, Ghana について
Wang Xingguo について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu, People’s Republic of China について
Food Chemistry について
乳製品 について
牛乳 について
クロマトグラフィー について
脂質 について
ビタミン について
ヒト について
試料調製 について
不安定性 について
固相 について
可溶性 について
LC-MS分析 について
超臨界流体 について
鹸化 について
特異性 について
分散液-液ミクロ抽出 について
食品の分析 について
乳製品 について
乳製品 について
脂質 について
可溶性 について
ビタミン について
精製 について
分析技術 について