Ishak Ainaatul Asmaa’ について
Department of Food Science, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Jinap Selamat について
Department of Food Science, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Jinap Selamat について
Laboratory of Food Safety and Food Integrity, Institute of Tropical Agriculture and Food Security, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Sukor Rashidah について
Department of Food Science, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Sukor Rashidah について
Laboratory of Food Safety and Food Integrity, Institute of Tropical Agriculture and Food Security, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Sulaiman Rabiha について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Abdulmalek Emilia について
Department of Chemistry, Faculty of Science, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Nor Hasyimah Ahmad Kamal について
Department of Food Science, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Food Chemistry について
活性化エネルギー について
加熱 について
反応速度 について
速度論 について
モデル について
芳香族縮合炭化水素 について
加熱温度 について
二分子反応 について
ラクタム について
ヘキソース について
アルドース について
アミノ酸 について
芳香族化合物 について
第一アミン について
化学モデル について
ヘテロサイクリックアミン について
生成速度 について
分解速度 について
加熱時間 について
複素環アミン について
多環芳香族炭化水素 について
レート形成 について
化学モデルシステム について
一次モデル について
フェニルアラニン について
生肉の品質と処理 について
食品の化学・栄養価 について
フェニルアラニン について
複素環アミン について
多環芳香族炭化水素 について
速度論 について