Li Zhipeng について
College of Food and Biology Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Li Zhipeng について
Fujian Provincial Key Laboratory of Food Microbiology and Enzyme Engineering Technology, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Li Zhipeng について
Research Center of Food Biotechnology of Xiamen City, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Chen Lina について
College of Food and Biology Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Chen Lina について
Fujian Provincial Key Laboratory of Food Microbiology and Enzyme Engineering Technology, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Chen Lina について
Research Center of Food Biotechnology of Xiamen City, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Yang Haoyi について
College of Food and Biology Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Yang Haoyi について
Fujian Provincial Key Laboratory of Food Microbiology and Enzyme Engineering Technology, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Yang Haoyi について
Research Center of Food Biotechnology of Xiamen City, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Li Tianli について
College of Food and Biology Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Li Tianli について
Fujian Provincial Key Laboratory of Food Microbiology and Enzyme Engineering Technology, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Li Tianli について
Research Center of Food Biotechnology of Xiamen City, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Du Xiping について
College of Food and Biology Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Du Xiping について
Fujian Provincial Key Laboratory of Food Microbiology and Enzyme Engineering Technology, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Du Xiping について
Research Center of Food Biotechnology of Xiamen City, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
He Ning について
Department of Chemical and Biochemical Engineering, College of Chemistry and Chemical Engineering, Xiamen University, Xiamen 361005, People’s Republic of China について
Jiang Zedong について
College of Food and Biology Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Jiang Zedong について
Fujian Provincial Key Laboratory of Food Microbiology and Enzyme Engineering Technology, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Jiang Zedong について
Research Center of Food Biotechnology of Xiamen City, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Li Lijun について
College of Food and Biology Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Li Lijun について
Fujian Provincial Key Laboratory of Food Microbiology and Enzyme Engineering Technology, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Li Lijun について
Research Center of Food Biotechnology of Xiamen City, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
College of Food and Biology Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Fujian Provincial Key Laboratory of Food Microbiology and Enzyme Engineering Technology, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Research Center of Food Biotechnology of Xiamen City, Xiamen, Fujian Province 361021, People’s Republic of China について
Process Biochemistry について
回帰分析 について
酵素 について
生合成 について
カロチノイド について
遺伝子 について
転写【遺伝】 について
律速 について
グリコサミノグリカン について
相同組換 について
共役ジエン について
エノン について
脂環式アルコール について
脂環式ケトン について
ジオール について
ジケトン について
ヒドロキシケトン について
Phaffia について
遺伝子ノックアウト法 について
合成経路 について
Phaffia rhodozyma について
アスタキサンチン について
転写物 について
遺伝子ノックアウト について
代謝と栄養 について
動植物,微生物のその他の産生物質 について
遺伝子発現 について
植物組織・細胞による物質生産 について
アスタキサンチン について
転写 について
遺伝子ノックアウト について
アスタキサンチン について
生合成 について
遺伝子 について
役割 について