Yu Yonghui について
China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing), Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, China について
Zhou Linyue について
China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing), Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, China について
Li Xinping について
China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing), Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, China について
Liu Jie について
China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing), Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, China について
Li Hongyan について
China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing), Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, China について
Gong Lingxiao について
China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing), Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, China について
Zhang Jingjie について
China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing), Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, China について
Wang Jing について
China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing), Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, China について
Sun Baoguo について
China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing), Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
栄養素 について
エンバク について
脂質 について
代謝産物 について
タンパク質 について
発芽 について
ビタミン について
無機質 について
肥満 について
生物活性 について
骨粗鬆症 について
βグルカン について
植物性化学物質 について
慢性疾患 について
全粒 について
アベナントラミド について
構造 について
命名 について
発芽 について
代謝産物 について
生物活性 について
動物の生化学 について
野菜とその加工品 について
食品の化学・栄養価 について
エンバク について
フィトケミカル について
命名法 について
代謝 について
生物活性 について