Hu Xintian について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, Jiangsu, People’s Republic of China について
Xu Feiran について
Engineering Research Center of Bio-process, Ministry of Education, School of Food and Biological Engineering, Hefei University of Technology, Hefei 230009, People’s Republic of China について
Li Jinglei について
Engineering Research Center of Bio-process, Ministry of Education, School of Food and Biological Engineering, Hefei University of Technology, Hefei 230009, People’s Republic of China について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, Jiangsu, People’s Republic of China について
Mo Cheng について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, Jiangsu, People’s Republic of China について
Zhao Meng について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, Jiangsu, People’s Republic of China について
Wang Lifeng について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, Jiangsu, People’s Republic of China について
Food Chemistry について
最適化 について
超音波 について
立体配座 について
電力 について
種子 について
溶媒抽出 について
分子量 について
多糖類 について
腸 について
腸内微生物 について
in vitro実験 について
応答曲面法 について
抽出効率 について
主鎖 について
超音波抽出 について
超音波支援抽出 について
Coix種子多糖類 について
超音波支援抽出 について
応答曲面法 について
構造特性 について
in vitro消化性 について
植物の生化学 について
糖質・糖鎖一般 について
Coix について
種子 について
多糖類 について
超音波支援抽出 について
最適化 について
精製 について
消化性 について