Bashir Omar について
Department of Food Technology and Nutrition, Lovely Professional University, Jalandhar, 144402, Punjab, India について
Bhat Shakeel Ahmad について
College of Agricultural Engineering and Technology, Sher-e-Kashmir University of Agricultural Sciences and Technology of Kashmir, Jammu and Kashmir, 190025, India について
Basharat Aneela について
Department of Biochemistry, University of Agriculture, Faisalabad, Pakistan について
Qamar Mahpara について
Department of Biochemistry, University of Agriculture, Faisalabad, Pakistan について
Qamar Sarmad Ahmad について
State Key Laboratory of Bioreactor Engineering and School of Biotechnology, East China University of Science and Technology, Shanghai, 200237, China について
Bilal Muhammad について
School of Life Science and Food Engineering, Huaiyin Institute of Technology, Huaian, 223003, China について
Iqbal Hafiz M.N. について
Tecnologico de Monterrey, School of Engineering and Sciences, Monterrey, 64849, Mexico について
Chemosphere について
安全性 について
食品 について
乳濁液 について
食品汚染 について
タンパク質 について
ヒト について
蝸牛 について
多重化 について
リポソーム について
食品科学 について
ナノテクノロジー について
ナノ材料 について
ナノバイオテクノロジー について
ニュートラシューティカル について
摂取量 について
ナノ材料 について
ナノセンシング について
食品汚染物質 について
毒素 について
農薬 について
食品の安全性 について
食品の汚染 について
その他の汚染原因物質 について
食品 について
汚染物質 について
センシング について
工学 について
安全性 について