Guo Jing について
Advanced Catalysis and Green Manufacturing Collaborative Innovation Center, Changzhou University, Changzhou, China について
Guo Jing について
Laboratory of Applied Microbiology, School of Pharmaceutical, Changzhou University, Changzhou, China について
Wang Yi について
Laboratory of Applied Microbiology, School of Pharmaceutical, Changzhou University, Changzhou, China について
Gao Wenjun について
Laboratory of Applied Microbiology, School of Pharmaceutical, Changzhou University, Changzhou, China について
Wang Xinrou について
Laboratory of Applied Microbiology, School of Pharmaceutical, Changzhou University, Changzhou, China について
Gao Xin について
Laboratory of Applied Microbiology, School of Pharmaceutical, Changzhou University, Changzhou, China について
Man Zaiwei について
Advanced Catalysis and Green Manufacturing Collaborative Innovation Center, Changzhou University, Changzhou, China について
Man Zaiwei について
School of Petrochemical Engineering, School of Food Science and Technology, Changzhou University, Changzhou, China について
Man Zaiwei について
Zaozhuang Key Laboratory of Corn Bioengineering, Zaozhuang Science and Technology Collaborative Innovation Center of Enzyme, Shandong Hengren Gongmao Co. Ltd, Zaozhuang, China について
Cai Zhiqiang について
Advanced Catalysis and Green Manufacturing Collaborative Innovation Center, Changzhou University, Changzhou, China について
Cai Zhiqiang について
Laboratory of Applied Microbiology, School of Pharmaceutical, Changzhou University, Changzhou, China について
Qing Qing について
Laboratory of Applied Microbiology, School of Pharmaceutical, Changzhou University, Changzhou, China について
Applied Biochemistry and Biotechnology について
セルロース について
酵素 について
大腸菌 について
加水分解 について
薄層クロマトグラフィー について
アミノ酸配列 について
グリコシド結合ヒドロラーゼ について
酵素活性度 について
Streptomyces について
キシラン について
キトサン について
遺伝子クローニング について
O-(S-)グリコシダーゼ について
ヘキソサミン について
キトサナーゼ について
キトオリゴ糖 について
Streptomyces avermitilis について
キトサンアーゼ について
グルコサミン について
キトオリゴ糖 について
グリコシドヒドロラーゼ(GH)ファミリー46 について
酵素特性 について
酵素一般 について
微生物の生化学 について
Streptomyces について
キトサナーゼ について
遺伝子クローニング について
発現 について
特性化 について