Perez-Navarro Jose について
Regional Institute for Applied Scientific Research (IRICA), University of Castilla-La Mancha, Ciudad Real, Spain について
Perez-Navarro Jose について
Higher Technical School of Agronomic Engineering, University of Castilla-La Mancha, Ciudad Real, Spain について
Hermosin-Gutierrez Isidro について
Regional Institute for Applied Scientific Research (IRICA), University of Castilla-La Mancha, Ciudad Real, Spain について
Hermosin-Gutierrez Isidro について
Higher Technical School of Agronomic Engineering, University of Castilla-La Mancha, Ciudad Real, Spain について
Gomez-Alonso Sergio について
Regional Institute for Applied Scientific Research (IRICA), University of Castilla-La Mancha, Ciudad Real, Spain について
Kurt-Celebi Aynur について
Graduate School of Natural and Applied Sciences, Biology Graduate Program, Karadeniz Technical University, Trabzon, Turkey について
Colak Nesrin について
Department of Biology, Faculty of Science, Karadeniz Technical University, Trabzon, Turkey について
Akpinar Erdal について
Department of Geography, Faculty of Arts and Science, Erzincan Binali Yildirim University, Erzincan, Turkey について
Hayirlioglu-Ayaz Sema について
Department of Biology, Faculty of Science, Karadeniz Technical University, Trabzon, Turkey について
Ayaz Faik A について
Department of Biology, Faculty of Science, Karadeniz Technical University, Trabzon, Turkey について
Journal of the Science of Food and Agriculture について
質量分析 について
ブドウ について
酸化防止剤 について
ヒト について
果皮 について
多価フェノール について
高速液体クロマトグラフィー について
栽培品種 について
酸素複素環化合物 について
フラボノイド について
芳香族縮合化合物 について
ヒドロキシケトン について
フェノール類 について
Vitis vinifera について
ヒドロキシケイ皮酸 について
ポリフェノール について
酸化防止剤 について
テーブルブドウ について
高速液体クロマトグラフィー について
質量分析 について
果実とその加工品 について
Vitis について
トルコ について
ブドウ について
パート について
アントシアニン について
フェノール について
組成 について
抗酸化能 について