Ma Longxue について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-products Quality and Safety Control in Storage and Transport Process, Ministry of Agriculture, Beijing, People’s Republic of China について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-products Quality and Safety Control in Storage and Transport Process, Ministry of Agriculture, Beijing, People’s Republic of China について
Xing Fuguo について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-products Quality and Safety Control in Storage and Transport Process, Ministry of Agriculture, Beijing, People’s Republic of China について
Ma Junning について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-products Quality and Safety Control in Storage and Transport Process, Ministry of Agriculture, Beijing, People’s Republic of China について
Ma Xiaoyun について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-products Quality and Safety Control in Storage and Transport Process, Ministry of Agriculture, Beijing, People’s Republic of China について
Jiang Yiran について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-products Quality and Safety Control in Storage and Transport Process, Ministry of Agriculture, Beijing, People’s Republic of China について
Microbiology Spectrum について
食品 について
飼料 について
生合成 について
アフラトキシン について
基質 について
真菌類 について
Aspergillus flavus について
生菌 について
キナーゼ について
微生物起原の毒性 について
遺伝子発現 について
代謝と栄養 について
細胞生理一般 について
MAPKカスケード について
キナーゼ について
Aspergillus について
基質 について
アフラトキシン について
生合成 について
調節 について