Moges Tibebu について
Farming Systems Ecology, Wageningen University, Wageningen, Netherlands について
Moges Tibebu について
Food Science and Nutrition Research Directorate, Ethiopian Public Health Institute, Addis Ababa, Ethiopia について
Moges Tibebu について
Human Nutrition Unit, Jimma University, Jimma, Ethiopia について
Brouwer Inge D. について
Division of Human Nutrition and Health, Wageningen University, Wageningen, Netherlands について
Delbiso Tefera Darge について
School of Public Health, Addis Ababa University, Addis Ababa, Ethiopia について
Remans Roseline について
Bioversity International, Maccarese, Italy について
Baudron Frederic について
Southern Africa Regional Office, International Maize and Wheat Improvement Center (CIMMYT), Harare, Zimbabwe について
Belachew Tefera について
Human Nutrition Unit, Jimma University, Jimma, Ethiopia について
Groot Jeroen C. J. について
Farming Systems Ecology, Wageningen University, Wageningen, Netherlands について
Groot Jeroen C. J. について
Bioversity International, Maccarese, Italy について
Groot Jeroen C. J. について
Sustainable Intensification Program, International Maize and Wheat Improvement Center (CIMMYT), Texcoco, Mexico について
Maternal & Child Nutrition について
亜鉛 について
食品 について
生産システム について
野菜 について
鉄 について
栄養素 について
澱粉 について
ビタミンA について
クラスタ について
農村 について
子供 について
微量栄養素 について
摂取量 について
食事摂取量 について
栄養摂取量 について
クラスタ農業システム について
エチオピア について
微量栄養素 について
栄養素の妥当性 について
農村 について
通常摂取 について
栄養調査 について
食品の化学・栄養価 について
エチオピア について
農村 について
小児 について
農業 について
多様性 について
微量栄養素 について