Guo Xiaojia について
School of Resource and Environmental Science, Hubei International Scientific and Technological Cooperation Base of Sustainable Resource and Energy, Hubei Engineering Center of Natural Polymers-Based Medical Materials, Hubei Biomass-Resource Chemistry and Environmental Biotechnology Key La... について
Guo Xiaojia について
Department of Agricultural, Food & Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, AB T6G 2P5, Canada について
Huang Weijuan について
College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China について
Huang Weijuan について
Department of Agricultural, Food & Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, AB T6G 2P5, Canada について
Tong Jun について
School of Resource and Environmental Science, Hubei International Scientific and Technological Cooperation Base of Sustainable Resource and Energy, Hubei Engineering Center of Natural Polymers-Based Medical Materials, Hubei Biomass-Resource Chemistry and Environmental Biotechnology Key La... について
Chen Lingyun について
Department of Agricultural, Food & Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, AB T6G 2P5, Canada について
Shi Xiaowen について
School of Resource and Environmental Science, Hubei International Scientific and Technological Cooperation Base of Sustainable Resource and Energy, Hubei Engineering Center of Natural Polymers-Based Medical Materials, Hubei Biomass-Resource Chemistry and Environmental Biotechnology Key La... について
Carbohydrate Polymers について
電場 について
電着 について
簡素化 について
電解加工 について
ゲル化 について
非対称性 について
二次元 について
キトサン について
三次元 について
プロセスパラメータ について
金属イオン について
ヒドロゲル について
バイオセンサ について
三次元形状 について
低価格 について
多糖類 について
3D形状 について
キトサン について
非対称 について
ヒドロゲル について
段階 について
電解加工 について