Huang Xiang について
School of Public Health, The Key Laboratory of Environmental Pollution Monitoring and Disease Control, Ministry of Education, Guizhou Medical University, Guiyang, 550025, China について
School of Public Health, The Key Laboratory of Environmental Pollution Monitoring and Disease Control, Ministry of Education, Guizhou Medical University, Guiyang, 550025, China について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou, Guangdong, 510610, China について
Dong Kai について
School of Public Health, The Key Laboratory of Environmental Pollution Monitoring and Disease Control, Ministry of Education, Guizhou Medical University, Guiyang, 550025, China について
Wang Guoze について
School of Public Health, The Key Laboratory of Environmental Pollution Monitoring and Disease Control, Ministry of Education, Guizhou Medical University, Guiyang, 550025, China について
Luo Peng について
School of Public Health, The Key Laboratory of Environmental Pollution Monitoring and Disease Control, Ministry of Education, Guizhou Medical University, Guiyang, 550025, China について
Tang Daobang について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou, Guangdong, 510610, China について
Huang Qun について
School of Public Health, The Key Laboratory of Environmental Pollution Monitoring and Disease Control, Ministry of Education, Guizhou Medical University, Guiyang, 550025, China について
Huang Qun について
Meat Processing Key Laboratory of Sichuan Province, School of Food and Biological Engineering, Chengdu University, Chengdu, Sichuan, 610106, China について
LWT - Food Science and Technology について
粉体 について
ラジカル について
レオロジー について
ゲル について
牛肉 について
ネットワーク構造 について
挽肉 について
β構造 について
カルボニル基 について
調理損失 について
構造特性 について
動弾性係数 について
損失正接 について
抗酸化能 について
ハンマ について
桑果実粉末 について
筋原線維蛋白質 について
ゲル特性 について
酸化防止剤 について
ハンマー付き挽肉牛肉 について
食品蛋白質 について
食品の品質 について
桑 について
果実 について
粉末 について
ハンマー について
挽肉 について
抗酸化能 について
ゲル について
酸化度 について
レオロジー について