He Xueming について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Zhang Yue について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Yang Xiaoyun について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Chen Min について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Pang Yanyan について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Shen Fei について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Fang Yong について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Liu Qin について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Hu Qiuhui について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Food Chemistry について
蛍光 について
光学的性質 について
分光分析 について
クロロフィル について
スペクトル について
多価フェノール について
ファントム について
放射強度 について
光検出 について
主成分分析 について
積分球 について
蛍光分光法 について
ビタミンE について
フェノール類 について
酸素複素環化合物 について
芳香族縮合化合物 について
レーザ誘起 について
蛍光強度 について
線形判別分析 について
AFB1 について
食用油 について
光学特性 について
二重積分球 について
レーザ誘起蛍光分光法 について
食品の分析 について
α-トコフェロール について
積分球 について
レーザ誘起蛍光 について
分光法 について
組み合わせ について
AFB1 について
汚染 について
食用油 について
バルク について
光学特性 について
推定 について