Hu Yichen について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, People’s Republic of China について
Pan Zhiyuan について
State Key Laboratory of Pathogen and Biosecurity, Beijing Institute of Microbiology and Epidemiology, Beijing, People’s Republic of China について
Huang Zongyu について
State Key Laboratory of Pathogen and Biosecurity, Beijing Institute of Microbiology and Epidemiology, Beijing, People’s Republic of China について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, People’s Republic of China について
State Key Laboratory of Pathogen and Biosecurity, Beijing Institute of Microbiology and Epidemiology, Beijing, People’s Republic of China について
Zhuang Xiaomei について
Institute of Pharmacology and Toxicology, Beijing, People’s Republic of China について
Peng Hui について
Tianjin Institute of Environmental and Operational Medicine, Tianjin, People’s Republic of China について
Gao Quansheng について
Tianjin Institute of Environmental and Operational Medicine, Tianjin, People’s Republic of China について
Wang Qing について
Beijing Hi-LongCare Medicine & Technology Co., Ltd., Beijing, People’s Republic of China について
Yang Lee B. J. について
Beijing Future Science & Technology Development Co., Ltd., Beijing, People’s Republic of China について
Zhang Heping について
Key Laboratory of Dairy Biotechnology and Engineering, Education Ministry of People’s Republic of China, Department of Food Science and Engineering, Inner Mongolia Agricultural University, Hohhot, People’s Republic of China について
Yang Ruifu について
State Key Laboratory of Pathogen and Biosecurity, Beijing Institute of Microbiology and Epidemiology, Beijing, People’s Republic of China について
Bi Yujing について
State Key Laboratory of Pathogen and Biosecurity, Beijing Institute of Microbiology and Epidemiology, Beijing, People’s Republic of China について
Xu Zhenjiang Zech について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, People’s Republic of China について
Xu Zhenjiang Zech について
Microbiome Medicine Center, Department of Laboratory Medicine, Zhujiang Hospital, Southern Medical University, Guangzhou, Guangdong, China について
Microbiology Spectrum について
微生物 について
血漿 について
代謝産物 について
ラット について
生理学 について
心臓肥大 について
高空 について
生体反射 について
ターゲティング について
病理 について
常在菌叢ゲノム について
代謝プロファイル について
低圧低酸素症 について
循環系の基礎医学 について
腸 について
標的化 について
調節 について
ラット について
代謝プロファイル について
高度 について
心臓肥大 について