Kidane Alemayehu について
Faculty of Biosciences, Norwegian University of Life Sciences, N-1432 Ås, Norway について
Gregersen Vhile Stine について
Faculty of Biosciences, Norwegian University of Life Sciences, N-1432 Ås, Norway について
Ferneborg Sabine について
Faculty of Biosciences, Norwegian University of Life Sciences, N-1432 Ås, Norway について
Skeie Siv について
Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences, N-1432 Ås, Norway について
Olsen Martine Andrea について
Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences, N-1432 Ås, Norway について
Torunn Mydland Liv について
Faculty of Biosciences, Norwegian University of Life Sciences, N-1432 Ås, Norway について
Overland Margareth について
Faculty of Biosciences, Norwegian University of Life Sciences, N-1432 Ås, Norway について
Prestlokken Egil について
Faculty of Biosciences, Norwegian University of Life Sciences, N-1432 Ås, Norway について
Journal of Dairy Science について
サイレージ について
オオムギ について
酵母 について
ダイズ について
タンパク質 について
澱粉 について
乳牛 について
乳汁分泌 について
濃厚飼料 について
大豆粉 について
泌乳量 について
飼料摂取量 について
粗蛋白質 について
摂取量 について
牧草サイレージ について
泌乳初期 について
乳牛 について
飼料 について
蛋白質源 について
酵母 について
第一胃発酵 について
乳 について