College of Food Science and Engineering, Yangzhou University, Yangzhou, China について
Key Laboratory of Prevention and Control of Biological Hazard Factors (Animal Origin) for Agri-food Safety and Quality, Ministry of Agriculture, Yangzhou, China について
Ouyang Min について
College of Food Science and Engineering, Yangzhou University, Yangzhou, China について
College of Food Science and Engineering, Yangzhou University, Yangzhou, China について
Zhang Hui について
Jiangsu Key Laboratory for Food Quality and Safety-State Key Laboratory Cultivation Base, Ministry of Science and Technology, Nanjing, China について
Zheng Xiang-Feng について
College of Food Science and Engineering, Yangzhou University, Yangzhou, China について
Li Hua-Xiang について
College of Food Science and Engineering, Yangzhou University, Yangzhou, China について
Rao Sheng-Qi について
College of Food Science and Engineering, Yangzhou University, Yangzhou, China について
Yang Zhen-Quan について
College of Food Science and Engineering, Yangzhou University, Yangzhou, China について
Yang Zhen-Quan について
Key Laboratory of Prevention and Control of Biological Hazard Factors (Animal Origin) for Agri-food Safety and Quality, Ministry of Agriculture, Yangzhou, China について
Gao Song について
College of Veterinary Medicine, Yangzhou University, Yangzhou, China について
Gao Song について
Jiangsu Co-innovation Center for Prevention and Control of Important Animal Infectious Diseases and Zoonoses, Yangzhou University, Yangzhou, China について
Frontiers in Microbiology (Web) について
溶解 について
遺伝子 について
魚類 について
バクテリオファージ について
ヒト について
溶菌 について
ゲノム について
養殖 について
Vibrio について
生物的防除 について
病原体 について
生物膜 について
インキュベート について
食品安全性 について
オープンリーディングフレーム について
細菌増殖 について
ビブリオファージ について
溶解活性 について
生物的防除 について
Vibrio種 について
バイオフィルム について
水産増養殖一般 について
細菌による動物の伝染病 について
海洋汚濁 について
食品の汚染 について
増養殖の技術 について
溶菌 について
特性化 について
ビブリオ属 について
生物 について
防除効果 について