Su Hsiang-Yen について
Engineering Research Center of Health Food Design & Nutrition Regulation, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Su Hsiang-Yen について
China-Latin America Joint Laboratory for Clean Energy and Climate Change, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Su Hsiang-Yen について
School of Engineering, Westlake University, Hangzhou 310024, China について
Lin Wei-Hai について
Engineering Research Center of Health Food Design & Nutrition Regulation, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Lin Wei-Hai について
China-Latin America Joint Laboratory for Clean Energy and Climate Change, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Liang Ying-Lin について
Engineering Research Center of Health Food Design & Nutrition Regulation, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Liang Ying-Lin について
China-Latin America Joint Laboratory for Clean Energy and Climate Change, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Chou Hsiang-Hui について
School of Engineering, Westlake University, Hangzhou 310024, China について
Wu Si-Wei について
Engineering Research Center of Health Food Design & Nutrition Regulation, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Wu Si-Wei について
China-Latin America Joint Laboratory for Clean Energy and Climate Change, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Shi Hui-Ling について
Key Laboratory of Microbiology in Universities of Heilongjiang Province/College of Life Sciences, Heilongjiang University, Harbin 150080, China について
Chen Jia-Yu について
Engineering Research Center of Health Food Design & Nutrition Regulation, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Chen Jia-Yu について
China-Latin America Joint Laboratory for Clean Energy and Climate Change, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Cheng Ke-Ke について
Engineering Research Center of Health Food Design & Nutrition Regulation, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Cheng Ke-Ke について
China-Latin America Joint Laboratory for Clean Energy and Climate Change, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Chemical Engineering Science について
遺伝子 について
リアーゼ について
乳酸デヒドロゲナーゼ について
発酵 について
ゲノム について
炭酸水素塩 について
Enterobacter について
遺伝子操作 について
Enterobacter cloacae について
脂肪族アルコール について
脂肪族ケトン について
第二アルコール について
ヒドロキシケトン について
ペントース について
アルドース について
脂肪族カルボン酸 について
ジカルボン酸 について
ヘキソース について
コーンコブ について
加水分解物 について
コハク酸 について
アセトイン について
共生産 について
コーンコブ加水分解物 について
Enterobacter cloacae について
排ガス処理法 について
遺伝子操作 について
Enterobacter について
コーンコブ について
加水分解物 について
アセトイン について
コハク酸 について