Heianza Yoriko について
Department of Epidemiology, School of Public Health and Tropical Medicine, Tulane University, New Orleans, LA, USA について
Ma Wenjie について
Clinical and Translational Epidemiology Unit and Division of Gastroenterology, Massachusetts General Hospital, Harvard Medical School, Boston, MA, USA について
DiDonato Joseph A. について
Center for Microbiome and Human Health, Cleveland Clinic, Cleveland, OH, USA について
Department of Nutrition, Harvard T.H. Chan School of Public Health, Boston, MA, USA について
Channing Division of Network Medicine, Department of Medicine, Brigham and Women’s Hospital, Harvard Medical School, Boston, MA, USA について
Rimm Eric B. について
Department of Nutrition, Harvard T.H. Chan School of Public Health, Boston, MA, USA について
Rimm Eric B. について
Department of Epidemiology, Harvard T.H. Chan School of Public Health, Boston, MA, USA について
Rimm Eric B. について
Channing Division of Network Medicine, Department of Medicine, Brigham and Women’s Hospital, Harvard Medical School, Boston, MA, USA について
Hu Frank B. について
Department of Nutrition, Harvard T.H. Chan School of Public Health, Boston, MA, USA について
Hu Frank B. について
Department of Epidemiology, Harvard T.H. Chan School of Public Health, Boston, MA, USA について
Hu Frank B. について
Channing Division of Network Medicine, Department of Medicine, Brigham and Women’s Hospital, Harvard Medical School, Boston, MA, USA について
Rexrode Kathryn M. について
Channing Division of Network Medicine, Department of Medicine, Brigham and Women’s Hospital, Harvard Medical School, Boston, MA, USA について
Rexrode Kathryn M. について
Division of Preventive Medicine, Department of Medicine, Brigham and Women’s Hospital, Harvard Medical School, Boston, MA, USA について
Rexrode Kathryn M. について
Division of Women’s Health, Department of Medicine, Brigham and Women’s Hospital and Harvard Medical School, Boston, MA, USA について
Manson JoAnn E. について
Department of Epidemiology, Harvard T.H. Chan School of Public Health, Boston, MA, USA について
Manson JoAnn E. について
Channing Division of Network Medicine, Department of Medicine, Brigham and Women’s Hospital, Harvard Medical School, Boston, MA, USA について
Manson JoAnn E. について
Division of Preventive Medicine, Department of Medicine, Brigham and Women’s Hospital, Harvard Medical School, Boston, MA, USA について
Department of Epidemiology, School of Public Health and Tropical Medicine, Tulane University, New Orleans, LA, USA について
Department of Nutrition, Harvard T.H. Chan School of Public Health, Boston, MA, USA について
Channing Division of Network Medicine, Department of Medicine, Brigham and Women’s Hospital, Harvard Medical School, Boston, MA, USA について
European Journal of Nutrition について
食品 について
リスク について
血漿 について
食肉 について
代謝産物 について
食事 について
女性 について
年変化 について
腸内微生物 について
冠動脈疾患 について
アテローム について
基準線 について
順相 について
赤肉 について
虚血性心疾患 について
リスク について
腸内微生物叢関連代謝産物 について
L-カルニチン について
トリメチルアミンN-オキシド について
食事 について
食品の化学・栄養価 について
食品の汚染 について
代謝異常・栄養性疾患一般 について
血漿 について
L-カルニチン について
冠動脈心疾患 について
リスク について