Nor Shafizah I. について
Department of Chemistry, Faculty of Science, Universiti Putra Malaysia, 43400, UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Nor Shafizah I. について
Catalysis Science and Technology Research Centre (PutraCat), Faculty of Science, Universiti Putra Malaysia, 43400, UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Irmawati R. について
Department of Chemistry, Faculty of Science, Universiti Putra Malaysia, 43400, UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Irmawati R. について
Laboratory of Processing and Product Development, Institute of Plantation Studies, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Irmawati R. について
Catalysis Science and Technology Research Centre (PutraCat), Faculty of Science, Universiti Putra Malaysia, 43400, UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Omar Hishamuddin について
Department of Biology, Faculty of Science, Universiti Putra Malaysia, 43400, UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Yahaya M. について
Department of Chemistry, Faculty of Science, Universiti Putra Malaysia, 43400, UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Yahaya M. について
Desert Research Monitoring and Control Center, Yobe State University, Nigeria について
Alia Aina A. について
Department of Chemistry, Faculty of Science, Universiti Putra Malaysia, 43400, UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Food Chemistry について
最適化 について
実験計画法 について
簡素化 について
酸化カリウム について
パーム油 について
吸着剤 について
脱酸素 について
細孔径 について
最適条件 について
塩基性 について
遊離脂肪酸 について
撹拌速度 について
食用油脂,マーガリン について
吸着剤 について
酸化カリウム について
ドロマイト について
パーム油 について
遊離脂肪酸 について
最適化 について