Hou Yujiao について
Institute of Medicinal Plant Development, Chinese Academy of Medical Sciences and Peking Union Medical College, Beijing, China について
Hou Yujiao について
College of Traditional Chinese Medicine, Xinjiang Medical University, Urumqi, China について
Hou Yujiao について
Xinjiang Agricultural Vocational Technical College, Changji, China について
Jia Boyu について
Institute of Medicinal Plant Development, Chinese Academy of Medical Sciences and Peking Union Medical College, Beijing, China について
Sheng Ping について
College of Traditional Chinese Medicine, Xinjiang Medical University, Urumqi, China について
Liao Xiaofang について
Institute of Medicinal Plant Development, Chinese Academy of Medical Sciences and Peking Union Medical College, Beijing, China について
Shi Linchun について
Institute of Medicinal Plant Development, Chinese Academy of Medical Sciences and Peking Union Medical College, Beijing, China について
Fang Ling について
Institute of Medicinal Plant Development, Chinese Academy of Medical Sciences and Peking Union Medical College, Beijing, China について
Zhou Lidong について
Institute of Medicinal Plant Development, Chinese Academy of Medical Sciences and Peking Union Medical College, Beijing, China について
Kong Weijun について
Institute of Medicinal Plant Development, Chinese Academy of Medical Sciences and Peking Union Medical College, Beijing, China について
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety について
検出 について
安全性 について
食品 について
核酸 について
微生物汚染 について
電気化学 について
公衆衛生 について
センサ について
効果 について
高感度 について
光電気化学 について
バイオセンサ について
マイコトキシン について
リスク評価 について
費用対効果 について
アプタマー について
現場測定 について
マイコトキシン汚染 について
アプタセンサ について
アプタセンサ について
電気化学 について
食品の安全性 について
マイコトキシン について
光学 について
光電気化学 について
食品の汚染 について
分析機器 について
食品 について
マイコトキシン について
アプタセンサ について
将来 について
傾向 について