Ming Tinghong について
1State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
Ming Tinghong について
2School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, China について
Jiang Qinqin について
1State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
Jiang Qinqin について
3College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, China について
Huo Chunheng について
1State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
Huo Chunheng について
2School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, China について
Huan Hengshang について
1State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
Huan Hengshang について
3College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, China について
1State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
3College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, China について
Su Chang について
4Zhejiang Collaborative Innovation Center for High Value Utilization of Byproducts from Ethylene Project, Ningbo Polytechnic College, Ningbo, China について
Qiu Xiaoting について
3College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, China について
Lu Chenyang について
1State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
Lu Chenyang について
2School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, China について
Zhou Jun について
1State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
Zhou Jun について
2School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, China について
1State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
2School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, China について
Han Jiaojiao について
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2School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, China について
Zhang Zhen について
1State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
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2School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, China について
Su Xiurong について
1State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
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2School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, China について
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