Wang Chong について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Key Laboratory of Meat Products Processing, Ministry of Agriculture, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, Nanjing, China について
Wang Chong について
Laboratory of Genomics and Molecular Biomedicine, Department of Biology, University of Copenhagen, Copenhagen, Denmark について
Zhao Fan について
Laboratory of Genomics and Molecular Biomedicine, Department of Biology, University of Copenhagen, Copenhagen, Denmark について
Bai Yun について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Key Laboratory of Meat Products Processing, Ministry of Agriculture, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, Nanjing, China について
Li Chunbao について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Key Laboratory of Meat Products Processing, Ministry of Agriculture, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, Nanjing, China について
Xu Xinglian について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Key Laboratory of Meat Products Processing, Ministry of Agriculture, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, Nanjing, China について
Kristiansen Karsten について
Laboratory of Genomics and Molecular Biomedicine, Department of Biology, University of Copenhagen, Copenhagen, Denmark について
Kristiansen Karsten について
BGI-Shenzhen, Shenzhen, China について
Kristiansen Karsten について
Institute of Metagenomics, Qingdao-Europe Advanced Institute for Life Sciences, BGI-Qingdao, Qingdao, China について
Zhou Guanghong について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Key Laboratory of Meat Products Processing, Ministry of Agriculture, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, Nanjing, China について
Frontiers in Nutrition (Web) について
タンパク質 について
発癌 について
生存率 について
多価フェノール について
細胞毒性 について
アポトーシス について
酸化ストレス について
プロテオミクス について
Caco2細胞 について
芳香族化合物 について
酸素複素環化合物 について
ヒドロキシケトン について
カルボン酸 について
フェノール類 について
芳香族縮合化合物 について
芳香族ケトン について
オレフィン化合物 について
不飽和カルボン酸 について
フェノールエーテル について
細胞生存率 について
差次的遺伝子発現 について
ベンゾ(a)ピレン について
エリオジトール について
Caco-2細胞 について
細胞毒性 について
プロテオミクス について
動物に対する影響 について
その他の汚染原因物質 について
エリオジクチオール について
ピレン について
誘発 について
Caco-2細胞 について
毒性 について
保護作用 について
プロテオーム解析 について