Kaur Manpreet について
Department of Postharvest Science, Institute of Postharvest and Food Sciences, The Volcani Institute, Agricultural Research Organization, Bet Dagan 50250, Israel について
Kaur Manpreet について
Institute of Biochemistry, Food Science and Nutrition, Faculty of Agriculture, Food and Environment, The Hebrew University of Jerusalem, Rehovot 76100, Israel について
Harpaz Dorin について
Department of Postharvest Science, Institute of Postharvest and Food Sciences, The Volcani Institute, Agricultural Research Organization, Bet Dagan 50250, Israel について
Harpaz Dorin について
Institute of Biochemistry, Food Science and Nutrition, Faculty of Agriculture, Food and Environment, The Hebrew University of Jerusalem, Rehovot 76100, Israel について
Eltzov Evgeni について
Department of Postharvest Science, Institute of Postharvest and Food Sciences, The Volcani Institute, Agricultural Research Organization, Bet Dagan 50250, Israel について
Eltzov Evgeni について
Agro-Nanotechnology and Advanced Materials Research Center, Institute of Postharvest and Food Science, Department of Postharvest Science, Agricultural Research Organization, The Volcani Institute, Rishon LeZion 7505101, Israel について
Sensors and Actuators. B. Chemical について
感度 について
検出 について
食品 について
ゼラチン について
比色分析 について
色素 について
液化 について
桿菌属 について
セレウス菌 について
三次元 について
携帯型 について
多層 について
高感度 について
費用対効果 について
食品媒介病原菌 について
Bacillus cereus について
病原性微生物 について
ゼラナーゼ について
食品と食品媒介病原菌 について
比色分析 について
ポイントオブケア装置 について
バイオアッセイ について
医療用機器装置 について
分析機器 について
血液検査 について
食品試料 について
Bacillus について
携帯型 について
比色 について
ポイント について
開発 について