Mo Xiaoxing について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, MOE Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, 13 Hangkong Road, Wuhan 430030, China について
Mo Xiaoxing について
Department of Health Toxicology, MOE Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, 13 Hangkong-Road, Wuhan 430030, China について
Sun Yunhong について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, MOE Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, 13 Hangkong Road, Wuhan 430030, China について
Liang Xiaoling について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, MOE Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, 13 Hangkong Road, Wuhan 430030, China について
Li Linyan について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, MOE Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, 13 Hangkong Road, Wuhan 430030, China について
Hu Shan について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, MOE Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, 13 Hangkong Road, Wuhan 430030, China について
Xu Zihui について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, MOE Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, 13 Hangkong Road, Wuhan 430030, China について
Liu Shuang について
Hubei Provincial Key Laboratory for Applied Toxicology, Hubei Center for Disease Control and Prevention, Wuhan 430079, China について
Zhang Yan について
The Hubei Provincial Key Laboratory of Yeast Function, Yichang 443003, China について
Li Xiaoqin について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, MOE Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, 13 Hangkong Road, Wuhan 430030, China について
Liu Liegang について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, MOE Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, 13 Hangkong Road, Wuhan 430030, China について
Carbohydrate Polymers について
炎症 について
結腸 について
抗生物質 について
酵母 について
代謝産物 について
薬理作用 について
ラット について
肥満 について
ミクロフローラ について
体重増加 について
消化不良 について
ダウンレギュレーション について
酸化ストレス について
βグルカン について
短鎖脂肪酸 について
抗肥満作用 について
不溶性酵母β-グルカン について
不溶性食物繊維 について
肥満 について
腸内微生物相 について
短鎖脂肪酸 について
リポ多糖 について
多糖類 について
不溶性 について
酵母 について
β-グルカン について
腸内微生物 について
代謝産物 について
調節 について
高脂肪食 について
誘発 について
肥満 について