Li Shuting について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, PR China について
Deng Yuanyuan について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Peng Junjian について
Jiangsu Famsun Intelligent Technology Co., Ltd, Yangzhou 225131, PR China について
Liu Guang について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Zhao Zhihao について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Wei Zhencheng について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Zhang Yan について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Tang Xiaojun について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Li Ping について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Hou Lihua について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, PR China について
Zhou Pengfei について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Zhang Mingwei について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Biochemical Engineering Journal について
結合エネルギー について
最適化 について
酵素 について
エステル化 について
ビタミンE について
リパーゼ について
脱酸素 について
糠油 について
工業化 について
酸性 について
バイオ触媒 について
脂肪族アルコール について
ポリオール について
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酸素複素環化合物 について
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反応条件 について
Novozym435 について
深共晶溶媒 について
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生物燃料及び廃棄物燃料 について
産業廃水処理 について
トコトリエノール について
酸性 について
米糠油 について
酵素 について
脱酸 について
反応媒体 について
機能性 について
グリセロール について
深共晶溶媒 について
設計 について