Ben Amara Aya について
Research Unit Risques Iies aux stress environmentaux: Lutte et prevention, Faculty of Sciences of Bizerte, University of Carthage, Zarzouna, Tunisia について
Mehrez Amel について
Research Unit Risques Iies aux stress environmentaux: Lutte et prevention, Faculty of Sciences of Bizerte, University of Carthage, Zarzouna, Tunisia について
Ragoubi Chayma について
Research Unit Risques Iies aux stress environmentaux: Lutte et prevention, Faculty of Sciences of Bizerte, University of Carthage, Zarzouna, Tunisia について
Romero-Gonzalez Roberto について
Department of Chemistry and Physics (Analytical Chemistry Area), Research Centre for Mediterranean Intensive Agrosystems and Agri-Food Biotechnology (CIAIMBITAL) Agrifood Campus of International Excellence, University of Almeria, Almeria, Spain について
Garrido Frenich Antonia について
Department of Chemistry and Physics (Analytical Chemistry Area), Research Centre for Mediterranean Intensive Agrosystems and Agri-Food Biotechnology (CIAIMBITAL) Agrifood Campus of International Excellence, University of Almeria, Almeria, Spain について
Landoulsi Ahmed について
Research Unit Risques Iies aux stress environmentaux: Lutte et prevention, Faculty of Sciences of Bizerte, University of Carthage, Zarzouna, Tunisia について
Maatouk Imed について
Research Unit Risques Iies aux stress environmentaux: Lutte et prevention, Faculty of Sciences of Bizerte, University of Carthage, Zarzouna, Tunisia について
Journal of Food Processing and Preservation について
γ線照射 について
食品 について
穀類 について
農作物 について
微生物汚染 について
ヒト について
放射線量 について
真菌類 について
モロコシ属 について
モロコシ について
四重極 について
タンデム質量分析 について
マイコトキシン について
外科用ステープラ について
食品保存 について
マイコトキシン汚染 について
穀類とその製品一般 について
食品の分析 について
果実とその加工品 について
食品照射 について
野菜とその加工品 について
汚染 について
モロコシ について
ガンマ線照射 について
真菌 について
マイコトキシン について