1State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, China について
2Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health, China Agricultural University, Beijing, China について
3Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Food Science and Engineering College, Beijing University of Agriculture, Beijing, China について
Chen Keren について
2Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health, China Agricultural University, Beijing, China について
Zhu Longjiao について
2Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health, China Agricultural University, Beijing, China について
Li Xiangyang について
3Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Food Science and Engineering College, Beijing University of Agriculture, Beijing, China について
Li Changmo について
1State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, China について
Chang Qiaoying について
2Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health, China Agricultural University, Beijing, China について
Xu Wentao について
2Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Department of Nutrition and Health, China Agricultural University, Beijing, China について
Frontiers in Chemistry (Web) について
検出 について
農業 について
リスク について
農作物 について
農薬 について
大環状化合物 について
核酸 について
残留農薬 について
タンパク質 について
多重化 について
検出法 について
高感度 について
ナノ材料 について
アプタマー について
農産物 について
ポイントオブケア検査 について
ヒトの健康リスク について
農薬検出 について
蛋白質 について
アプタマー について
ナノ材料 について
大環状化合物 について