Sun Qiufeng について
Centre for Research on Environmental Ecology and Fish Nutrition of the Ministry of Agriculture and Rural Affair, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China について
Jiang Xiaodong について
Centre for Research on Environmental Ecology and Fish Nutrition of the Ministry of Agriculture and Rural Affair, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China について
Hou Wenjie について
Shanghai Fisheries Research Institute and Shanghai Fisheries Technical Extension Station, Shanghai 200433, China について
Marine Fisheries Research Institute of Zhejiang Province, Zhoushan 316021, Zhejiang, China について
Francis David S. について
School of Life and Environmental Sciences, Deakin University, Geelong 3220, VIC, Australia について
Wu Xugan について
Centre for Research on Environmental Ecology and Fish Nutrition of the Ministry of Agriculture and Rural Affair, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China について
Wu Xugan について
Shanghai Engineering Research Center of Aquaculture, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China について
Wu Xugan について
National Demonstration Centre for Experimental Fisheries Science Education, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China について
Journal of Food Composition and Analysis について
化学組成 について
マーケティング について
アミノ酸 について
脂肪酸 について
脂質 について
卵巣 について
成体 について
ガザミ について
完全性 について
遊泳 について
肝膵臓 について
満腹 について
品質指標 について
遊泳カニ について
成熟雌 について
フルネス について
アミノ酸 について
脂肪酸 について
栄養品質 について
動物性水産食品 について
食品の分析 について
卵巣 について
完全性 について
雌 について
遊泳 について
カニ について
生化学的組成 について
栄養 について