Ma Quan について
Zhejiang University, College of Biosystems Engineering and Food Science, Key Laboratory of Agro-Products Postharvest Handling of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Zhejiang Key Laboratory for Agri-Food Processing, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Tec... について
Xu Yanqun について
Zhejiang University, College of Biosystems Engineering and Food Science, Key Laboratory of Agro-Products Postharvest Handling of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Zhejiang Key Laboratory for Agri-Food Processing, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Tec... について
Xu Yanqun について
Ningbo Research Institute, Zhejiang University, Ningbo 315100, People’s Republic of China について
Li Dong について
Zhejiang University, College of Biosystems Engineering and Food Science, Key Laboratory of Agro-Products Postharvest Handling of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Zhejiang Key Laboratory for Agri-Food Processing, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Tec... について
Wu Xinwei について
Zhejiang University, College of Biosystems Engineering and Food Science, Key Laboratory of Agro-Products Postharvest Handling of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Zhejiang Key Laboratory for Agri-Food Processing, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Tec... について
Zhang Xiaochen について
Zhejiang University, College of Biosystems Engineering and Food Science, Key Laboratory of Agro-Products Postharvest Handling of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Zhejiang Key Laboratory for Agri-Food Processing, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Tec... について
Chen Yanpei について
Zhejiang University, College of Biosystems Engineering and Food Science, Key Laboratory of Agro-Products Postharvest Handling of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Zhejiang Key Laboratory for Agri-Food Processing, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Tec... について
Zhejiang University, College of Biosystems Engineering and Food Science, Key Laboratory of Agro-Products Postharvest Handling of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Zhejiang Key Laboratory for Agri-Food Processing, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Tec... について
Luo Zisheng について
Zhejiang University, College of Biosystems Engineering and Food Science, Key Laboratory of Agro-Products Postharvest Handling of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Zhejiang Key Laboratory for Agri-Food Processing, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Tec... について
Luo Zisheng について
Ningbo Research Institute, Zhejiang University, Ningbo 315100, People’s Republic of China について
Luo Zisheng について
Fuli Institute of Food Science, Hangzhou 310058, People’s Republic of China について
Postharvest Biology and Technology について
生合成 について
RNA【核酸】 について
イチゴ について
遺伝子 について
エネルギー代謝 について
病原体 について
果実【器官】 について
灰色かび病 について
Botrytis cinerea について
アップレギュレーション について
Arabidopsis について
イチゴ属 について
ポストハーベスト について
エピジェネティクス について
エネルギー状態 について
NADキャッピング について
エネルギー代謝 について
イチゴ について
灰色かび について
植物免疫 について
エピジェネティック について
菌類による植物病害 について
果実とその加工品 について
Botrytis について
侵入 について
応答 について
収穫 について
Fragaria について
細胞 について
エネルギー状態 について
NAD について
キャッピング について
エピジェネティック について
調節 について
可能性 について