Li Hongxia について
Department of Food Quality and Safety, College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun 130062, PR China について
Li Hongxia について
Chongqing Research Institute, Jilin University, PR China について
Zou Ruiqi について
Department of Food Quality and Safety, College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun 130062, PR China について
Su Changshun について
Department of Food Quality and Safety, College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun 130062, PR China について
Zhang Ningxin について
Department of Food Quality and Safety, College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun 130062, PR China について
Wang Qiutong について
Department of Food Quality and Safety, College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun 130062, PR China について
Zhang Yajing について
Department of Food Quality and Safety, College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun 130062, PR China について
Zhang Tiehua について
Department of Food Quality and Safety, College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun 130062, PR China について
Sun Chunyan について
Department of Food Quality and Safety, College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun 130062, PR China について
State Key Laboratory of Integrated Optoelectronics, Key Laboratory of Advanced Gas Sensors, Jilin Province, College of Electronic Science and Engineering, Jilin University, 2699 Qianjin Street, Changchun 130012, PR China について
Journal of Hazardous Materials について
干渉 について
蛍光 について
触媒 について
殺虫剤 について
農薬 について
アセチルコリンエステラーゼ について
ヒト について
ハクサイ について
検出限界 について
ヒドロゲル について
ロバスト性 について
有機リン系殺虫剤 について
食品安全性 について
芳香族ニトロ化合物 について
フェノール類 について
無機酸エステル について
金ナノクラスタ について
有機リン系農薬 について
レシオメトリック蛍光 について
ポータブルキット について
現場検出 について
劣化 について
その他の汚染原因物質 について
下水,廃水の物理的処理 について
有機リン殺虫剤 について
分解 について
蛍光 について
ヒドロゲル について