Zhu Jie について
Key Laboratory of Healthy Food Development and Nutrition Regulation of China National Light Industry, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Zhang Shuyan について
Key Laboratory of Healthy Food Development and Nutrition Regulation of China National Light Industry, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Liu Yujia について
Key Laboratory of Healthy Food Development and Nutrition Regulation of China National Light Industry, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Chen Siqian について
Key Laboratory of Healthy Food Development and Nutrition Regulation of China National Light Industry, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
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International Journal of Biological Macromolecules について
拡散係数 について
結晶構造 について
相互作用 について
アミロース について
疎水性 について
澱粉 について
可塑剤 について
波数 について
脂肪酸 について
トリグリセリド について
放出速度 について
拡散モデル について
構造変化 について
アミロース含量 について
疎水性 について
澱粉 について
可塑剤 について
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