Jiang Zhifang について
Key Laboratory of Hangzhou City for Quality and Safety of Agricultural Products, College of Life and Environmental Sciences, Hangzhou Normal University, Hangzhou, China について
Jiang Zhifang について
Zhejiang Provincial Key Laboratory for Genetic Improvement and Quality Control of Medicinal Plants, Hangzhou Normal University, Hangzhou, China について
Xu Mingfeng について
Key Laboratory of Hangzhou City for Quality and Safety of Agricultural Products, College of Life and Environmental Sciences, Hangzhou Normal University, Hangzhou, China について
Dong Jufang について
College of Food and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou, China について
Zhu Yun について
College of Food and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou, China について
Lou Panpan について
Key Laboratory of Hangzhou City for Quality and Safety of Agricultural Products, College of Life and Environmental Sciences, Hangzhou Normal University, Hangzhou, China について
Lou Panpan について
Zhejiang Provincial Key Laboratory for Genetic Improvement and Quality Control of Medicinal Plants, Hangzhou Normal University, Hangzhou, China について
Han Yidie について
Key Laboratory of Hangzhou City for Quality and Safety of Agricultural Products, College of Life and Environmental Sciences, Hangzhou Normal University, Hangzhou, China について
Han Yidie について
Zhejiang Provincial Key Laboratory for Genetic Improvement and Quality Control of Medicinal Plants, Hangzhou Normal University, Hangzhou, China について
Hao Juan について
Zhejiang Provincial Key Laboratory for Genetic Improvement and Quality Control of Medicinal Plants, Hangzhou Normal University, Hangzhou, China について
Yang Yanjun について
Zhejiang Provincial Key Laboratory for Genetic Improvement and Quality Control of Medicinal Plants, Hangzhou Normal University, Hangzhou, China について
Zhejiang Provincial Key Laboratory for Genetic Improvement and Quality Control of Medicinal Plants, Hangzhou Normal University, Hangzhou, China について
Xu Maojun について
Key Laboratory of Hangzhou City for Quality and Safety of Agricultural Products, College of Life and Environmental Sciences, Hangzhou Normal University, Hangzhou, China について
Xu Maojun について
Zhejiang Provincial Key Laboratory for Genetic Improvement and Quality Control of Medicinal Plants, Hangzhou Normal University, Hangzhou, China について
Postharvest Biology and Technology について
紫外線 について
酵素 について
カタラーゼ について
トマト について
冷蔵 について
スーパーオキシドジスムターゼ について
光受容体 について
アップレギュレーション について
酸化ストレス について
遺伝子サイレンシング について
UV-B について
低温障害 について
寒冷傷害 について
抗酸化酵素 について
酵素発現 について
トマト について
冷却損傷 について
UV-B について
SlUVR8 について
抗酸化酵素 について
活性酸素種 について
植物の生化学 について
果実とその加工品 について
UV-B について
スーパーオキシドジスムターゼ について
カタラーゼ について
仲介 について
アップレギュレーション について
トマト について
果実 について
耐寒性 について
誘導 について