Assogba Mahunan Francois について
Laboratory of Food Sciences, School of Nutrition, Food Science and Technology, Faculty of Agronomic Sciences, University of Abomey-Calavi, Cotonou, Benin について
Afe Ogouyom Herbert Iko について
Laboratory of Food Sciences, School of Nutrition, Food Science and Technology, Faculty of Agronomic Sciences, University of Abomey-Calavi, Cotonou, Benin について
Afe Ogouyom Herbert Iko について
Laboratory of Food Analysis, Faculty of Veterinary Medicine, Fundamental and Applied Research for Animals & Health (FARAH), Veterinary Public Health (VPH), University of Liege, Liege, Belgium について
Ahouansou Roger Houechene について
Department of Mechanic and Energetic Engineering, Polytechnic School of Abomey-Calavi, University of Abomey-Calavi, Cotonou, Benin について
Anihouvi Dona Gildas Hippolyte について
Laboratory of Food Sciences, School of Nutrition, Food Science and Technology, Faculty of Agronomic Sciences, University of Abomey-Calavi, Cotonou, Benin について
Anihouvi Dona Gildas Hippolyte について
Laboratory of Food and Environmental Microbiology, Earth and Life Institute- Applied Microbiology, Louvain-la-Neuve, Belgium について
Kpoclou Yenoukounme Euloge について
Laboratory of Food Sciences, School of Nutrition, Food Science and Technology, Faculty of Agronomic Sciences, University of Abomey-Calavi, Cotonou, Benin について
Djago Dieudonne について
Laboratory of Food Sciences, School of Nutrition, Food Science and Technology, Faculty of Agronomic Sciences, University of Abomey-Calavi, Cotonou, Benin について
Douny Caroline について
Laboratory of Food Analysis, Faculty of Veterinary Medicine, Fundamental and Applied Research for Animals & Health (FARAH), Veterinary Public Health (VPH), University of Liege, Liege, Belgium について
Igout Ahmed について
Department of biomedical and preclinic Sciences, Faculty of Medicine, University of Liege, Liege, Belgium について
Mahillon Jacques について
Laboratory of Food and Environmental Microbiology, Earth and Life Institute- Applied Microbiology, Louvain-la-Neuve, Belgium について
Hounhouigan Djidjoho Joseph について
Laboratory of Food Sciences, School of Nutrition, Food Science and Technology, Faculty of Agronomic Sciences, University of Abomey-Calavi, Cotonou, Benin について
Scippo Marie-Louise について
Laboratory of Food Analysis, Faculty of Veterinary Medicine, Fundamental and Applied Research for Animals & Health (FARAH), Veterinary Public Health (VPH), University of Liege, Liege, Belgium について
Anihouvi Victor Bienvenu について
Laboratory of Food Sciences, School of Nutrition, Food Science and Technology, Faculty of Agronomic Sciences, University of Abomey-Calavi, Cotonou, Benin について
Journal of the Science of Food and Agriculture について
熱分解 について
消費者 について
木材 について
喫煙 について
脂質 について
タンパク質 について
ヒト について
窯炉 について
水産食品 について
生体アミン について
芳香族縮合炭化水素 について
燻製 について
窒素複素環化合物 について
オータコイド について
第一アミン について
魚類加工 について
バレルキルン について
多環芳香族炭化水素 について
生体アミン について
食品の安全性 について
動物性水産食品 について
ベンゾ[a]ピレン について
魚 について
産業 について
バレル について
キルン について
燻製 について
魚製品 について
物理化学的性質 について
安全性 について