文献
J-GLOBAL ID:200902001508829645
整理番号:92A0492120
食品中の全溶解と不溶解性食物繊維の定量-酵素-重量法 MES-TRIS緩衝液 共同比較試験
Determination of Total, Soluble, and Insoluble Dietary Fiber in Foods-Enzymatic-Gravimetric Method, MES-TRIS Buffer: Collaborative Study.
著者 (3件):
LEE S C
(Kellogg Co., MI)
,
PROSKY L
(U.S. Food and Drug Administration, Washington, D.C.)
,
DE VRIES J W
(General Mills, MN)
資料名:
Journal of AOAC International
(Journal of AOAC International)
巻:
75
号:
3
ページ:
395-416
発行年:
1992年05月
JST資料番号:
C0268A
ISSN:
1060-3271
CODEN:
JAINEE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)