文献
J-GLOBAL ID:200902006318453748
整理番号:91A0913792
Streptomyces olivochromogenesの4-ヒドロキシ-3-メトキシけい皮(フェルラ)酸エステラーゼの精製と特性
The purification and characterization of 4-hydroxy-3-methoxycinnamic (ferulic) acid esterase from Streptomyces olivochromogenes.
著者 (2件):
FAULDS C B
(AFRC Inst. Food Research, Norwich, GBR)
,
WILLIAMSON G
(AFRC Inst. Food Research, Norwich, GBR)
資料名:
Journal of General Microbiology
(Journal of General Microbiology)
巻:
137
号:
10
ページ:
2339-2345
発行年:
1991年10月
JST資料番号:
E0043A
ISSN:
0022-1287
CODEN:
JGMIAN
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)