文献
J-GLOBAL ID:200902006540592063
整理番号:92A0305475
スイートチェリー(Prunus avium Cv.Bing)の果実成長中及び熟成中に発する揮発性成分
Volatile Compounds Emitted by Steet Cherries (Prunus avium Cv. Bing) during Fruit Development and Ripening.
著者 (3件):
MATTHEIS J P
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, Washington)
,
BUCHANAN D A
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, Washington)
,
FELLMAN J K
(Univ. Idaho, Idaho)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
40
号:
3
ページ:
471-474
発行年:
1992年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)