文献
J-GLOBAL ID:200902007493388327
整理番号:83A0432477
氷蔵したブラジルの淡水魚Prochilodus scrofaの品質保持に関する官能的および化学的評価
Sensory and chemical evaluation of the keeping quality of the Brazilian freshwater fish Prochilodus scrofa in ice storage.
著者 (3件):
MAIA E L
(Univ. Amazonas, Brasil)
,
RODRIGUEZ-AMAYA D B
(Univ. Estadual de Campinas, Brasil)
,
MORAES M A C
(Univ. Estadual de Campinas, Brasil)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
48
号:
4
ページ:
1075-1077
発行年:
1983年07月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)