文献
J-GLOBAL ID:200902008373104542
整理番号:82A0217421
ヒドロキシエチルでんぷんの粘度とこ化の性質
Viscosity and gelatinization characteristics of hydroxyethyl starch.
著者 (5件):
EL-HINNAWY S I
(Ein Shams Univ., Cairo)
,
EL-SAIED H M
(Zagazig Univ., Egypt)
,
EL-SHIRBEENY A E
(Zagazig Univ., Egypt)
,
FAHMY A
(Agricultural Research Centre, Egypt)
,
EL-SAHY K M
(Agricultural Research Centre, Egypt)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
34
号:
4
ページ:
112-114
発行年:
1982年04月
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)