文献
J-GLOBAL ID:200902009926514830
整理番号:85A0525366
大豆調理油の室内臭気に及ぼす抗酸化剤,メチルシリコーン,水素添加の効果
Effects of antioxidants, methyl silicone and hydrogenation on room odor of soybean cooking oils.
著者 (3件):
WARNER K
(Agricultural Research Serv. U.S. Dep. Agriculture, IL)
,
MOUNTS T L
(Agricultural Research Serv. U.S. Dep. Agriculture, IL)
,
KWOLEK W F
(Agricultural Research Serv. U.S. Dep. Agriculture, IL)
資料名:
Journal of the American Oil Chemists’ Society
(Journal of the American Oil Chemists' Society)
巻:
62
号:
10
ページ:
1483-1486
発行年:
1985年10月
JST資料番号:
C0259A
ISSN:
0003-021X
CODEN:
JJASDH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)