文献
J-GLOBAL ID:200902010936022089
整理番号:87A0086863
ショウガ(Zingiber officinale Roscoe)中の刺激性のあるジンゲロール化合物の高速液体クロマトグラフィー定量
High performance liquid chromatographic determination of pungent gingerol compounds of ginger (Zingiber officinale Roscoe).
著者 (3件):
CHEN C-C
(Food Industry Research and Development Inst., Hsinchu, TWN)
,
KUO M-C
(Food Industry Research and Development Inst., Hsinchu, TWN)
,
HO C-T
(State Univ. New Jersey, NJ, USA)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
51
号:
5
ページ:
1364-1365
発行年:
1986年09月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)