文献
J-GLOBAL ID:200902012109055239
整理番号:85A0524017
米のぬか,はい芽,はい乳から細胞壁調製品を調製することに関する研究
Comparative studies on cell wall preparations from rice bran, germ, and endosperm.
著者 (5件):
SHIBUYA N
(National Food Research Inst. Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Tsukuba)
,
NAKANE R
(National Food Research Inst. Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Tsukuba)
,
YASUI A
(National Food Research Inst. Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Tsukuba)
,
TANAKA K
(National Food Research Inst. Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Tsukuba)
,
IWASAKI T
(National Food Research Inst. Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Tsukuba)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
62
号:
4
ページ:
252-258
発行年:
1985年07月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)